Vállalkozók a karanténban

Stratégiai kérdések vállalkozóknak – amit jó átgondolni ha van rá idő

Ingyenes 10 részes tanfolyam

Belegondolt már, mit csinál, mint vállalkozó, ha két hétre karanténba csukják? Sőt lehet, hogy az egész cég is leáll két hétre? Nem kizárt, hogy lesz is ilyen helyzet a következő hónapokban.

Egy ilyen két hetes leállás vállalkozása és élete számára az egyik legjobb dolog is lehet, ami csak történhet.

Akkor végre kiszakadhat a napi körforgásból, végre gondolkozhat stratégiai kérdéseken. Mit lehetne alapjában másként csinálni a vállalkozásomban és az egész életemben, hogy sokkal, de sokkal kevesebb munkával, idegeskedéssel, sokkal de sokkal több eredményt elérjen?

Most összeállítottam egy 10 részes anyagot, amit érdemes átgondolni mindenkinek, aki vállalkozik, ha van egy kis ideje. Előre szólok, hogy ezek a témák nem arra vannak, hogy csak elolvassa az ember, hanem, hogy megnézze a saját cégét, hogy is áll ezekben a kérdésekben, aztán átgondolja, mit lehet tenni.

Szívem szerint elcipelném valami kellemes trópusi szigetre két hétre, aztán délelőtt a korallzátonyok közti úszkálás és a remek ebéd közt végigbeszélném ezeket a témákat, délután meg a szieszta után ki is találhatná, hogyan valósítsa meg. Ezért is írtam 10 részbe, két hétre (mert hétvégén, csak nem dolgozunk). Sajnos így marad a karantén és marad a teljes távoktatás – heti egy-egy témával. Ennyit még karantén nélkül is fel lehet dolgozni…

Amiről most szó lesz: stratégiai kérdések. Nem holnap hoznak pénzt, hanem egy-két vagy még több év múlva. De akkor nagyon sokat…

Vágjunk is bele és végezze el az ingyenes „Vállalkozó a karanténban” online képzést!

Jelentkezem az ingyenes online tanfolyamra!

    Név*

    Cégnév*

    Email cím*

    Telefon*