Magyarország fontosabb cégei adattáblázat
2019-es adatok

Válogassa ki az Önnek fontos cégeket percek alatt!

Kérjen egy ingyenes mintát!

  Név*

  Cégnév*

  Cég számlázási címe*

  Email cím*

  Telefon*

  Megjegyzés

  Mindenkinek, aki cégeknek ad el, hatalmas gond megtalálni, kik is lehetnének a legjobb vevők, kiket kellene megkeresni az ajánlatával.

  Minden évben nyár elején (amikor kijöttek a mérlegadatok) egy adatbányász csapattal összeállíttatom a fontosabb magyar cégek listáját. Ennek alakja egy Excel tábla és tartalmazza:

  • Cégnév, cím, adószám, cégjegyzékszám
  • Fő tevékenység
  • Webcím
  • Alapítás dátuma, alaptőke
  • Forgalom (2017)
  • Alkalmazotti létszám (2018)

  Ez az idei adatlista 427.000 cég adatait tartalmazza, mind mindössze 49.000,-Ft-os áron. Ez a táblázat kifejezetten alkalmas arra, hogy kiválasszuk a célcsoportokat, amennyiben cégeknek adunk el.

  Amennyiben cégek a vevői és szeretné gyorsan kilistázni a saját célcsoportját, a legmelegebben ajánlom!

  Nézze meg erről Oktató videónkat!

  Magyarország fontosabb cégei adattáblázat legjobb felhasználási módja: 

  Az álomlista  módszer

  Az álomlista módszer a legkedveltebb marketing stratégiák egyike a cégeknek eladó cégeknél. Különösen olyan cégek esetében nagyon jó, ahol nem tömegesen kell ügyfeleket szereznünk, hanem arra törekszünk, hogy minőségi, nagyobb értékű ügyfelekkel dolgozzunk együtt.

  A módszer lényege a következő. Egyszerűen meg kell határoznunk, kik lennének azok az ügyfelek, akikkel szívesen dolgoznánk, és össze kell őket szedni egy listába – ezt nevezzük álomlistának. Aztán más dolgunk nincs, mint egész évben, minden létező eszközzel ezeket próbáljuk elérni, bejutni hozzájuk, meggyőzni őket.

  Hány ügyfél jelöltet kell kiválasztanunk erre a listára? Először nézzük meg mennyi ilyen ügyfél tartana el minket kényelmesen. Majd azt nézzük meg reálisan, ha intenzíven bombázzuk a cégeket, hány megkeresett ügyfélből lesz valóban az ügyfelünk. Ha mondjuk tíz kiváló ügyfél eltart minket, és ha odatesszük magunkat, akkor tíz megkeresett jelöltből eggyel biztosan szerződni tudunk, akkor az álomlistánk ajánlott mérete 10×10=100. Ha összeírtunk ugyanis 100 álom ügyfél jelöltet, akkor egy év alatt lesz 10 jó szerződött ügyfelünk.

  Hogyan tudjuk összeállítani a saját álomlistánkat? Először egy minta videóban egy példán keresztül megmutatom, hogy cégeknek dolgozó tanácsadóként hogyan állíthatjuk össze az álomlistánkat. Ez mindenkinek jó lehet akik cégeknek adnak el: marketing vagy szervezetfejlesztést, céges biztosításokat, céges szolgáltatásokat és még számtalan mindent.

  Kérjen egy ingyenes mintát!

   Név*

   Cégnév*

   Cég számlázási címe*

   Email cím*

   Telefon*

   Megjegyzés